Handgeschilderde kunst voor iedereen


Het merk Grootmeesters staat voor elegante handgeschilderde kunst van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
Al onze schilderijen zijn handgeschilderd door ervaren artiesten met grote vaardigheid, meesterlijke penseelstreken en aandacht voor alle details.

Onze missie is om Handgeschilderde Kunst van hoge kwaliteit bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. 

Wil je een betaalbaar hoogwaardig handgeschilderd schilderij of replica kopen?

We hebben een schilderijengalerij met honderden decoratieve olieverfschilderijen te koop uit een veelvoud aan periodes en stijlen, waaronder moderne kunst, oude meesters / klassieke kunst, abstracte kunst, beroemde kunst, eigentijdse kunstpop-art en nog veel meer, om aan al je kunstbehoeften te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar beroemde reproductie schilderijen, zoals Van Gogh-schilderijen, in de stijl van Picasso-schilderijen, in de stijl van Dali-schilderijen, Monet-schilderijen, abstracte schilderijen, landschapsschilderijen, huis olieverfschilderijen of hotel olieschilderijen, je vindt het bij Grootmeesters.

Daarnaast kun je een schilderij laten maken van je favoriete foto.
Jouw foto wordt op briljante wijze nageschilderd door onze ervaren en getalenteerde kunstenaar.
Hiermee heb je een uniek persoonlijk schilderij voor jezelf of als cadeau voor een goede vriend, familielid of zakenrelatie. 

Ook is het mogelijk om een maatwerk schilderij bij ons te bestellen.
Wij begrijpen namelijk dat u soms net een specifieke afmeting wenst die perfect boven jouw bank in de woonkamer past. Hiernaast kan het ook zijn dat het gewenste design niet voorradig is of niet in het assortiment, wij bieden dan de mogelijkheid om het schilderij alsnog te leveren.

Heb je interesse in een maatwerk schilderij? Stuur dan een mailtje naar info@degrootmeesters.com met daarbij graag de specifieke wensen. 

Bekijk alle schilderijen