icon-account icon-glass

Hoe werkt het


Welkom bij de Grootmeesters! Dé winkel voor betaalbare échte handgeschilderde Kunst. 

Onze Collecties

Het is niet makkelijk om Kunst in hokjes in te delen, maar het maakt het wel veel overzichtelijker. Daarom hebben we gekozen voor de volgende categorieën:

 • Moderne Kunst
  Prachtige modernistische schilderijen van beroemde moderne kunstenaars, zoals Monet, Picasso, Renoir, Dali en Van Gogh

 • Eigentijdse Kunst
  Een verrassende prachtige collectie van eigentijdse schilderijen met zeer uiteenlopende bijzondere schilderstijlen

 • Pop Art
  Mooie indrukwekkend Pop Art schilderijen van beroemde Pop-Art-kunstenaars, zoals Lichtenstein, Pollock, Monopoly en Hopper

 • Oude Meesters
  Prachtige klassieke meesterwerken van beroemde oude grootmeesters, zoals Da Vinci, Michelangelo, Rembrandt en Vermeer

 • Nieuw! Een schilderij van je favoriete foto!
  Jouw foto wordt op briljante wijze nageschilderd door onze ervaren en getalenteerde kunstenaar. Heb je nog geen foto? Dan kunnen wij die voor je maken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor onze professionele fotografie en trouwfoto-ontwikkeling.

100% Handgeschilderd

Al onze schilderij zijn 100% handgeschilderd door onze ervaren en getalenteerde kunstenaars.

De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd op zuurvrij canvas van museumkwaliteit. Doordat er geen verfmachine bij aan te pas komt zult u de ambacht en passie zien waarmee de kunstwerken tot stand zijn gekomen. Handarbeid geeft een schilderij een eigen karakter vanwege de imperfecties en keuzes die de kunstschilder heeft gemaakt. Hierdoor kan de kleur iets afwijken van de foto.

De zijkanten van de schilderijen zijn mee geschilderd waardoor het er chique uitziet. Een lijst is dus niet nodig.

Alle schilderijen zijn gespannen op een verborgen kwaliteitsframe en wordt geleverd met de nodige ophang-accessoires, klaar om op te hangen.

Het merk Grootmeesters staat voor elegante handgeschilderde kunst van hoge kwaliteit. Handgeschilderde schilderijen van hoogstaande schilderskwaliteit zijn vaak ontoereikend vanwege de hoge prijzen. Hier brengen wij verandering in door met jonge talentvolle kunstenaars te werken.  Alle Grootmeesters schilderijen zijn handgeschilderd door ervaren artiesten met grote vaardigheid, meesterlijke penseelstreken en aandacht voor alle details.
Hierdoor koopt u een uniek schilderij met handtekening.


Altijd 5 Jaar Garantie

Bij de Grootmeesters heeft u altijd 5 jaar garantie op kleurechtheid en materiaal. Het verkleurt niet, zoals bij goedkope wanddecoratie. U heeft dus vele jaren plezier van onze schilderijen. 


Gratis Verzending

Elk schilderij wordt goed verpakt en gratis bij u aangeleverd door een geselecteerde koerier. De koerier maakt met u een bezorgafspraak op de door u gewenste dag. Daarmee hoeft u dus niet onnodig thuis te wachten op uw bestelling. En heeft u toch onverhoopt schade: dan wordt uw schilderij kosteloos omgeruild. Daar kunt u altijd op rekenen. We doen daar niet moeilijk over!


Veilig Betalen

U kunt bij ons kiezen hoe u wilt betalen. Het gaat immers om u en uw gemak.

 • Betalen met iDeal: u betaalt direct na bestellen, via uw bank
 • Betalen met Creditcard: u betaalt met creditcard, zonder extra kosten
 • Betalen met Afterpay: u betaalt achteraf


Productie- en Levertijd

Elk schilderij wordt op bestelling geproduceerd. Dat gebeurt met de grootste zorg en nauwkeurigheid en neemt dus veel tijd in beslag.

Schilderijen worden standaard binnen 10 tot 15 werkdagen na ontvangst van de bestelling verzonden.
Bij erg populaire of bewerkelijke schilderijen kan het tot 10 werkdagen langer duren.

 
Retourbeleid

Retourneren wordt geaccepteerd als het product niet is zoals beschreven. 
Dan kunt u het gratis makkelijk retour zenden.

U stuurt dan een mailtje naar info@degrootmeesters.com en vermeld uw bestelnummer. Wij weten dan om welke bestelling het gaat en er wordt met u een ophaalmoment afgesproken. 

Uw schilderij wordt vervolgens nog de zelfde week retour gehaald en de betaling wordt door ons terug gestort. U hoeft het schilderij dus niet zelf ergens naar toe te brengen of zelf te versturen. U hoeft ook geen formulieren in te vullen. Makkelijk retour, dat doen we graag.