Kies jouw perfecte schilderij in 3 stappen

Kies je woonstijl

1. Kies je stijl

In onze ruime collectie van betaalbare handgeschilderde kunst vind je altijd iets wat bij je past. Om je hierbij te helpen hebben we ons assortiment ingedeeld in collecties. Sla je favoriete schilderij(en) tijdelijk op in je winkelwagen, zodat je deze later nog eens kunt bekijken of kunt delen met anderen.

2. Selecteer de juiste afmeting

De volgende stap is het bepalen van de juiste afmeting van jouw schilderij. De juiste maat wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren zoals de grootte van de ruimte, lengte van de muur en het formaat van de meubels. Maak gebruik van onze handige tips die je helpen om de juiste maat te bepalen. Ieder schilderij is verkrijgbaar in verschillende maten zodat er altijd een “perfect match” is voor jouw muur.

3. Kies je lijst (optioneel)

Al onze schilderijen worden standaard opgespannen op een houten frame, klaar om direct op te hangen. Wil je toch een lijst om je schilderij? Kies dan jouw gewenste lijst.

Kunst voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar passende kunst voor jouw bedrijf? Transformeer je vergaderruimte of lege kantoormuur met een fantastisch schilderij van Grootmeesters. Op deze manier creëer je een inspirerende werkomgeving en lever je een creatieve toevoeging aan je bedrijf. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een voorstel op maat. Onze specialisten helpen je graag met je unieke meesterwerk. En de schilderijen bestel je gewoon op factuur.

Schilderij ophangen

Ophang tips

Al onze schilderijen zijn direct klaar om op te hangen. Maar hoe hang je jouw werk precies op? Je kunt alle werken zonder problemen aan schroeven (of stevige spijkers) hangen. Afhankelijk van de grootte van het werk kun je dit aan één of meer schroeven hangen. De materialen worden geleverd met systemen die je op de schroeven kan hangen.